SITEMAP
ZOEKEN
INLOGGEN
HOMEPAGE
ALGEMENE INFORMATIE
CONTACT
INLOGGEN
Basistraining veilig werken
Basistraining hygiënisch werken
Handleidingen
Begrippenlijst
Sitemap
Homepage
Algemene informatie
Contact
Inloggen
Basistraining veilig werken
Inleiding
Veilig werken in Nederland
Story
Ongevallen
Gezamelijke verantwoordelijkheid
Wetgeving
Preventiemedewerker
Aanspreekpunt
Risico's
Machine veiligheid
Werkplek
Machine veiligheid
Veilig stellen machines
Wat is en doet elektriciteit?
Wat is en doet elektriciteit?
Wat is en doet elektriciteit?
Wat is en doet elektriciteit?
Werken met Perslucht
Welke veiligheidsmaatregelen kunnen worden getroffen bij bewegende onderdelen?
Welke voorzieningen kunnen worden getroffen aan machines om veilig te werken?
LOTOTO
Omgeving
Geluid
Maatregelen
Hitte
Stoffen
Gezondheid
Overige stoffen
Gevarensymbolen
Fysieke belastbaarheid
Zware lasten
Tillen, bukken, dragen
Animatie
Trekken en duwen
Hulpmiddelen
Goede werkhouding
Repeterende handelingen
Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's)
Veiligheidsschoenen
Vraag veiligheidsschoenen
Beschermende kleding
Gehoorbescherming
Oogbescherming
Transportmiddelen
Belijning
Vraag transportmiddelen
Gladde vloeren
Werken op hoogte
Gedrag
Voorwaarden voor een brand
Voorwaarden voor een brand
Voorwaarden voor een brand
Voorwaarden voor een brand
Waarmee kunt u een brand blussen?
Noodplan
Ontruimingssignaal
Vluchtroutes
Verzamelplekken
Noodnummers
BHV
Afsluiting
Basistraining hygiënisch werken
1. Werken in de voedingsmiddelenindustrie
1.1. Voedingsmiddelenbedrijven verantwoordelijk!
1.2 Kwaliteitszorg
1.3. Voedselveilig product
2. Voedsel veilig produceren
2.1 Opruimen
2.2 Fysische besmetting
2.3 Microbiologische besmetting
2.4 Chemische besmetting
2.5 Besmetting met allergenen
2.7 Persoonlijke hygiëne
2.7.1 Bedrijfsregels
2.8 Kwaliteitszorgsystemen
2.9 Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA)
3. Mens
3.1 Fysische besmetting via de mens
3.3 Microbiologische besmettng via de mens
3.5 Samenvatting mens
3.5 Actielijst Mens
4. Procesappartuur
4.1 Fysische besmetting via machine
4.3 Chemische besmetting via machines
4.5 Samenvatting besmetting via procesapparatuur
4.5 Actielijst procesapparatuur
5. Omgeving
5.1 Fysische besmetting via de omgeving
6. Grondstoffen
6.1 Besmetting via grondstoffen
6.2 Fysische besmetting via grondstoffen
6.3 Chemische besmetting via grondstoffen
6.4 Microbiologische besmetting via grondstoffen
6.5 Allergenen
6.5.3 Ingangscontrole en blokkades
6.6 Samenvatting
6.8 Actielijst
7. Micro-organismen
7.1 Wat zijn micro-organismen?
7.1.1 Soorten micro-organismen
7.1.2 Onschadelijke micro-organismen
7.1.3 Schadelijke micro-organismen
7.2 Groei micro-organismen
7.3 Levensvoorwaarden
7.4 Micro-organismen UITSCHAKELEN / BEPERKEN
7.4.1 Voorbeelden methoden om Micro-organismen UIT TE SCHAKELEN / BEPERKEN
7.5 Kruisbesmetting
7.6 Samenvatting
8. Reinigen en desinfecteren
8.1 Wat is verontreiniging?
8.2 Hygiënisch ontwerp
8.3 Vormen van reinigen
8.4 Reinigingsstappen
8.5 Reinigingsmiddelen
8.6 Effectief reinigen
8.7 Giftige stoffen
8.8 Samenvatting reinigen en desinfecteren
9. Food Defense | Food Fraud
9.2. Food Fraud
9.3 Voedsel risico matrix
10. Kwaliteitzorgsystemen
10.1 Voor wie belangrijk?
10.2 De paraplu van GFSI
11. Afronding
Kwaliteitszorgsystemen
er zijn nog geen onderdelen
Theorietoetsen
Handleidingen
Begrippenlijst
Sitemap
Zoeken
Inloggen