SITEMAP ZOEKEN INLOGGEN

   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
Vorige pagina Blokschema Volgende pagina
 

Wat zijn de gevaren van slechte hygiŽne?

Als er niet hygiënisch gewerkt wordt in de voedingsindustrie, dan levert dit vele gevaren op, zowel voor het bedrijf als voor degene die de producten eet (consument) en ook voor degene die in het bedrijf werkt (de medewerker).

  1. Gevaren voor het bedrijf
    • klachten van afnemers en consumenten
    • terughalen van besmette producten uit de winkels
    • negatieve publiciteit
    • schadeclaims
    • boetes van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA)
    • minder omzet
    • sluiting van het bedrijf
  1. Gevaren voor de consument
    • kans op voedselvergiftiging met soms dodelijke afloop
  1. Gevaren voor de medewerker
    • kans op verlies van werk
    • slechte werksfeer

Vorige pagina Naar boven Volgende pagina