|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Online leren: Kwaliteit, ARBO en Milieu! Het is voor de voedingsmiddelenindustrie van groot belang dat de voedselveiligheid én de veiligheid van medewerkers en de omgeving geborgd zijn. Waarschijnlijk heeft uw bedrijf een KAM-systeem (Kwaliteit, Arbo en Milieu) met procedures & werkinstructies of bent u bezig met de opzet/implementatie hiervan. Echter, een systeem alleen is niet voldoende! Opleiden is essentieel! KAM-online.nl maakt het mogelijk om uw medewerkers op te leiden met betrekking tot hygiëne, voedselveiligheid, veilig werken en milieu. Online kan dit op momenten dat het u en hen het beste past. Gecombineerd met de eigen praktijk biedt dit een laagdrempelige manier om medewerkers (uitzendkrachten, contractors, stagaires) kennis bij te brengen over werken in de voedingsmiddelenindustrie. KAM-online sluit aan bij het MBO-beroepsonderwijs en leidt op voor het Keuzedeel Voeding industriële processen (K0651) en/of de mbo eenheid voedselveiligheid in de productieketen - basis (C0050).
|