SITEMAP ZOEKEN INLOGGEN

   
 
 
   
 
 
   
 

Algemene informatie

Waar krijgen medewerkers in de voedingsmiddelenindustrie mee te maken als ze in een productiebedrijf aan de slag gaan?

Wat moeten ze weten om hygienisch, voedselveilig en veilig te kunnen werken? 

Dit is de kennis die www.KAM-online.nl biedt.  

Praktische kennis, laagdrempelig geschreven met veel voorbeelden en beeldmateriaal. Interactief door middel van tussentijdse vragen. De content is ontwikkeld voor en door experts uit de bedrijven en het onderwijs. Het sluit aan bij de MBO-beroepsonderwijs niveau 2. Specifiek bij het keuzedeel Voeding industriële processen (K0651) en/ of de mbo eenheid voedselveiligheid in de productieketen - basis (C0050). 

Met een basistraining kunnen medewerkers veilig aan de slag.

De training kan thuis of het werk worden gevolgd en wordt afgesloten met een toets bestaande uit 30 vragen. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een bedrijfscertificaat. 

Meer weten?

Bel of mail Nienke Opsteeg.
Levensmiddelentechnoloog en opleidingskundige
Zelfstandig opleidingsadviseur en eigenaar van www.kam-online.nl.